Öretel Telefoni

Öretel Växelanslutning via ISDN och SIP

 
 
Har ert företag, som så många andra, en Telefonväxel (PBX) som ansluts till telenätet via ISDN eller SIP ? Då är Öretel Växelanslutning tjänsten för ert företag, ni framtidssäkrar er växel och sänker era fasta och rörliga kostnader.

Vi har tagit fram en lösning som ersätter er befintliga ISDN (Duo/Multi) anslutning och som framtidssäkrar er växel. Med hjälp av Öretels ISDN utrustning konverteras ISDN till SIP vilket medför att ni kan fortsätta använda er befintliga företagsväxel. Ni behöver inte investera ytterligare i hårdvaran för att uppnå kompabilitet, vår utrustning sköter detta.
 
 
Om er telefonväxel redan är ansluten via SIP (SIP-trunk) så fungerar Öretels Växelanslutning på samma sätt som för telefonväxlar via ISDN fast utan extra utrustning då funktionen redan finns integrerad i nya växlar. Genom att byta till Öretel Växelanslutning får ni:
  • Nytt liv i er befintliga telefonväxel och ni kan leva vidare i er redan gjorda växelinvestering.
  • Sänkta telefonikostnader för ert företag.
  • En växel som är förberedd för att ansluta externa ip-telefoner så att ni kan knyta ihop kontor eller enkelt skapa hemarbetsplatser.
  • Möjlighet att kombinera er befintliga telefonväxel med Öretels Mobilabonnemang och Öretel DigiCent molnväxelfunktioner.