Om Öretel

Vi gör din digitala vardag
enklare och tryggare


Kontakta oss så hjälper vi dig!


Öretel är ett företag med en tydlig vision:

Vi ska göra den digitala vardagen enklare och tryggare för mindre företag och organisationer i vårt närområde i Skåne och södra Sverige. Vi ska göra det med högt personligt engagemang och kostnadseffektivitet, genom snabba leveranser och hög kompetens. Dessutom ska du inte behöva vända dig till någon annan när det gäller bredband (fiber eller koppar), IT-miljö (service, nätverk och säkerhet), eller telefoni (fast eller mobil). Vi levererar helheten, vi är den enda kontaktpunkt du behöver.

Vi har varit med länge, Öretel som det ser ut idag bildades redan under de första månaderna av detta sekel, i mars 2000. Vi har lång erfarenhet av det vi håller på med – bredband, IT-miljö och telefoni – men vi har aldrig förlorat vår nyfikenhet och vår vilja att åstadkomma det allra bästa för våra kunder. Därför håller vi oss ständigt i framkanten när det gäller att anamma de nyheter och teknikskiften som sker i vår bransch.

Vi vill ha ett personligt förhållande med våra kunder, varje kund ska ha en egen ingång, kontaktperson, som om denne inte kan svara på frågan, lotsar kunden vidare till rätt person.
Det ska helt enkelt vara tryggt och bekymmersfritt att vara kund hos Öretel.

Öretel DigiCent

Moln/mobilväxel

Vårt senaste tillskott till produktportföljen är moln/mobilväxeln DigiCent. Ett fantastiskt verktyg som kan revolutionera ditt sätt att kommunicera med kunderna och med medarbetarna, via tal eller meddelanden, allt är möjligt och ingenting (nästan) är omöjligt.

Läs mer här!
Vi kommer gärna och besöker er!

Det viktiga mötet.


För att du ska vara alldeles säker på att få det du behöver och inte mer än det, så föreslår vi alltid ett möte med någon av våra kontaktpersoner.

Det är inte förrän vid besöket hos er – där vi gör oss en uppfattning om vad som finns och vad som ytterligare behövs – som vi kan ge er en säker och bra rekommendation och därefter paketera vår lösning.

Vid mötet kan vi också diskutera våra olika betalningslösningar. Vissa mindre paket vill man kanske betala rakt av medan andra kräver en finansiering och det är något vi kan bidra med att lösa.