Molntjänster

 
Enkelt med flexibel kapacitet

Öretel Molntjänster

 
 
Öretels Molntjänster, molnet som binder samman olika IT-infrastruktur-tjänster i ett Datacenter till en enkelt och effektivt system med säker inloggning. I vårt Moln skapar vi t ex kraftfulla Virtuella servrar (VPS), Serverbackupskydd eller Microsoft Exchange konton till hela företaget och du betalar bara för den tid tjänsten används.

Molntjänster är en teknik med skalbara resurser, exempelvis processorkraft, lagring, program och applikationer som fungerar över internet med obegränsat antal användare. Ni behöver inte längre ha den tekniska kunskapen eller kontrollen över IT-infrastrukturen. Vi tar ett helhetsansvar som gör att ditt företag kan jobba med IT fullt ut.
 

IaaS (Infrastructure as a Service)

Blanda våra Molntjänster med er egen IT-infrastruktur.
Vi skräddarsyr lösningar som kombinerar Molntjänster med er befintliga IT-lösning som traditionella hostingtjänster. Våra Molntjänster finns i flera olika Datacenters i Sverige vilket skapar en oöverträffad säkerhet och tillgänglighet.
Det här får du:

  • Slipp oro för datorer och servrar som går sönder
  • Nå informationen via olika hårdvara
  • Köp bara datakraften du behöver när du behöver den
  • Lägre kostnader för mjukvara och support

Drift

Vi tar fullt ansvar för att it-miljön fungerar dygnet runt. I vårt åtagande ligger också fri support och löpande underhåll, allt för att den dagliga driften ska fungera så effektivt som möjligt. Paketet är skalbart vilket innebär att du får rätt nivå till rätt pris.