Öretel Telefoni

Öretel DigiCent, den nya generationens molnväxel – smart, stabil och användarvänlig

 
 
Öretel DigiCent har alla tekniska funktioner som behövs, men det är användarvänligheten som är i fokus. Med profiler bestämmer varje användare hur och var man skall svara och vad som skall hända om man inte kan ta samtalet.

Öretel DigiCent växer med ditt företag genom att du enkelt lägger till, tar bort och redigerar användare.

Öretel DigiCent passar alla företag från 1–1000 användare – för den har inga begränsningar. På vår egen plattform är alla växelfunktioner inbyggda redan från start.
Öretel DigiCent är en molnbaserad växel som fungerar som en riktig växel. Marknaden är full av mobilväxlar som inte är något annat än en mobilapp som hanterar mobilsamtal. Med Öretel DigiCent får du en riktig växel som är molnbaserad där du kan anpassa telefonin till företagets struktur, olika orter, resande säljare, utländska filialer etc. Öretel DigiCent är så avancerad att det krävs en demonstration för att kunna förklara den helt ut! Kontakta oss så demonstrerar vi!

Tänk bredare. Tänk längre. Tänk rätt.
 

– mobil molnväxel

Vår egen molnväxel Öretel DigiCent gör jobbet. Ring gratis inom växeln. Koppla aktivt samtal mellan dina enheter. Full kontroll på kollegor, grupper och köer. Profiler bestämmer hur och var du vill svara. Motsvarande gränssnitt i din dator (Softphone), App och Webb.
Att ha sin växel någon annanstans, i det vi kallar molnet, innebär att du aldrig behöver oroa dig över avgrävda kablar, backuper eller strömavbrott, du har många snittytor och kan nå dina samtal överallt, antingen via softphone (din dator), på din mobil eller platta.
Här intill ser du vad som ingår i de olika paketen men det bästa är om du skickar i en intresseanmälan eller ringer och bokar tid för ett möte så kan vi tillsammans gå igenom dina behov och skräddarsy ditt paket.

Öretel DigiCent - mobil molnväxel "Liten" "Mellan" "Stor"
Fast/mobil användare Ingår Ingår Ingår
Fria internsamtal Ingår Ingår Ingår
Nummerpresentation Ingår Ingår Ingår
Röstbrevlåda Ingår Ingår Ingår
Flerpartssamtal Ingår Ingår Ingår
Talad hänvisning Ingår Ingår Ingår
Desktop-applikation Ingår Ingår Ingår
Kalender Ingår Ingår Ingår
Valfritt nummer ut Ingår Ingår Ingår
App Ingår Ingår Ingår
Tidsstyrd växel (nattkoppling) Tillval Ingår Ingår
Gruppnummer Tillval Ingår Ingår
IVR (Knappvalsfunktion) Tillval Tillval Ingår
Kö med väntmusik Tillval Tillval Ingår
Kö med uppskattad tid Tillval Tillval Ingår