Öretel IT-miljö

Vi bygger nätverk, registrerar domäner, backar upp dina filer, hanterar dina mail och skyddar dem mot spam och mycket, mycket mer…

 
 
Vad ryms i ordet IT-miljö? Mycket.
I vår ambition att vara den enda kontaktpunkt du behöver, att leverera helheten, ingår att vara behjälplig i allt som har med bredband, IT-miljö och Telefoni att göra. Vi hjälper våra kunder med backuplösningar, med mailtjänster (inkl spamfiltrering), antiviruslösningar och brandväggar, med webbhosting och domänhantering.

Vi kan erbjuda en VPS – Virtual Private Server för din säkerhets skull. Den virtuella servern tar vi ansvar för, att den speglas som den ska, att den garanterar säkerheten för dina dokument. Servern finns i Sverige och den kan ställas in att backa dina filer så ofta det behövs, via din fiberanslutning.

Vi är dessutom fenor på att bygga nätverk, fysiskt alltså. Vi drar kablarna, installerar modem, routrar och switchar och fixar så att allt kommunicerar, via kablar eller Wi-Fi. Ni vill kanske ha ett gästnätverk för kunderna som kommer på besök, då fixar vi det.

När det gäller kablarna finns det så klart olika nivåer på det också, olika kategorier, med eller utan el. Med el heter kablarna förresten PoE – Power over Ethernet. IT-miljö är allt det här, och säkert mer också. Vi är här för dig och hjälper dig med det du behöver, när du behöver det!
 

Brandvägg som tjänst

Utan en brandvägg som skyddar affärskritiska företagshemligheter står du helt öppen mot världen. Vår säkerhetslösning är en dedikerad kundplacerad brandvägg från Cisco.
Läs mer här!

LAN-Switch som tjänst

Vi bygger nätverk, vi konfigurerar dem och ser till så att allting fungerar t ex med skrivare, för användarna, etc. Ta kontakt med oss om du vill veta mer!
Läs mer här!

Wi-Fi som tjänst

Wi-Fi är en teknik för trådlösa nätverk och ett annat namn för WLAN, Wireless Local Area Network. Vi fixar ert trådlösa nätverk och ser till så att det fungerar.
Läs mer här!