Bredband (fiber eller koppar), IT-miljö, Wi-Fi och Telefoni (fast eller mobilt)

Paketerat för dig

För att förenkla vårt erbjudande till dig och ditt företag så paketerar vi det. Det lilla paketet för det lilla företaget (1-10 anställda), det lite större paketet till det mellanstora företaget (10 till 25 anställda) och det stora paketet för det större företaget (25 personer eller fler).

Vi jobbar oftast inte med de riktiga stora företagen (även om vi har kunder som har väldigt många anställda). För oss är det viktigt att kunna upprätthålla en personlig servicenivå och det blir svårare ju större kunderna är. Men, som sagt, vi har stora kunder också så hör gärna av dig om du vill ha referenser så berättar vi mer. Mer om grundpaketen finner du på sidorna Bredband, IT-miljö och Telefoni.

Men om du nu bara är intresserad av en säker bredbandslösning? Då paketerar vi det. Om du vill transformera företaget från analog telefoni till mobilitet? Då paketerar och erbjuder vi det. Och om du bara vill säkra upp er IT-miljö, så tar vi fram ett paket för det.

Vid ett möte hos er går vi tillsammans med igenom vad du och ditt företag behöver, sedan sätter vi ihop ett paket av det och ger dig en offert på din månadskostnad för att prenumerera på vår bekymmersfria IT, bredbands- och telefoni-lösning. I vår värld finns det inga höga trösklar, det ska vara enkelt att kliva på, vare sig det gäller installationen av bredband via fiber eller transformeringen från analog till modern, digital och molnbaserad telefoni.

Vid mötet kan vi också diskutera våra olika betalningslösningar. Vissa mindre paket vill man kanske betala rakt av medan andra kräver en finansiering och det är något vi kan bidra med att lösa.

  • Aldrig mer oro över din digitala miljö
  • Vi fixar din uppkoppling
  • Snabbt och säkert internet
  • Personlig och nära service
  • Dedikerade tekniker
  • Egen kontaktperson
  • Den senaste tekniken.