Öretel Bredband

Bredband Koppar

 

Bredband via koppar

Är det långt till närmaste fiberdragning kan de gamla telefonledningarna vara till stor hjälp. I koppartrådarna kan vi koppla på bredband till dig, kanske inte fullt lika snabbt som fiber men "man tager ju vad man haver". I tabellen här intill ser du vad som ingår i det olika paketen vilket ger dig en vägledning.
Det bästa är ju dock om du skickar in en intresseanmälan eller ringer och bokar tid för ett möte så kan vi tillsammans gå igenom dina behov och skräddarsy ditt paket. Vi kan också då passa på att undersöka vad det skulle kosta er att ansluta till fibernätet. Vi har många intressanta lösningar på det problemet (om det inte finns något nät i närheten alltså).

Internet via koppar "Liten" "Mellan" "Stor"
Upp till 2 Mbit/s Best effort* Best effort* N/A
Upp till 8 Mbit/s Best effort* Best effort* N/A
Upp till 24 Mbit/s Best effort* Best effort* N/A
Upp till 30 Mbit/s Best effort* Best effort* N/A
Upp till 60 Mbit/s Best effort* Best effort* N/A
Tillval
Fast IP-adress Nej Ja
Extra IP-adresser Nej Nej
SLA** "Mellan" Nej Nej
SLA** "Stor" Nej Nej
Installation på plats Tillval Ingår

* Hastigheten är upp till avtalad kapacitet.

** SLA = Service Level Agreement – vilken nivå av serviceavtal som skrivits, handlar bland annat om respons- och åtgärdstider från Öretels sida mot kund.

Brandvägg som tjänst

Utan en brandvägg som skyddar affärskritiska företagshemligheter står du helt öppen mot världen. Vår säkerhetslösning är en dedikerad kundplacerad brandvägg från Cisco.
Läs mer här!

LAN-Switch som tjänst

Vi bygger nätverk, vi konfigurerar dem och ser till så att allting fungerar, t ex med skrivare, för användarna etc. Ta kontakt med oss om du vill veta mer!
Läs mer här!

Wi-Fi som tjänst

Wi-Fi är en teknik för trådlösa nätverk och ett annat namn för WLAN, Wireless Local Area Network. Vi fixar ert trådlösa nätverk och ser till så att det fungerar.
Läs mer här!