Öretel Bredband

Bredband Fiber

1

Svar inom 1 timme

48

Driftsättning inom 48 tim

Vi är en lokal leverantör av höghastighetsinternet till företag via Fiber. Vi svarar på era förfrågningar inom 1 timme. Snabb driftsättning inom 48 timmar med 4G tills fibern är installerad. Bandbredd 100 Mbit/s - 10 000 Mbit/s

Lämna förfrågan här.

Bredband via fiber

I tabellen här intill ser du vad som ingår i det olika erbjudanden vi har på fiber vilket ger en vägledning över paketens olika innehåll.
Det bästa är ju dock om du skickar in en intresseanmälan eller ringer och bokar tid för ett möte så kan vi tillsammans gå igenom dina behov och skräddarsy ditt paket.

Internet via Fiber "Liten" "Mellan" "Stor"
10 Mbit/s Best effort* Ja Ja
100 Mbit/s Best effort* Ja Ja
250 Mbit/s Nej Ja Ja
500 Mbit/s Nej Ja Ja
1000 Mbit/s (1 Gbit/s) Nej Ja Ja
>1000 Mbit/s Nej N/A Ja
Tillval
Fast IP-adress Nej Ja Ingår
Extra IP-adresser Nej Nej Ja
SLA** "Mellan" Nej Ja Ja
SLA** "Stor" Nej Nej Ja
Installation på plats Tillval Ingår Ingår

* Hastigheten är upp till avtalad kapacitet.

** SLA = Service Level Agreement – vilken nivå av serviceavtal som skrivits, handlar bland annat om respons- och åtgärdstider från Öretels sida mot kund.

Brandvägg som tjänst

Utan en brandvägg som skyddar affärskritiska företagshemligheter står du helt öppen mot världen. Vår säkerhetslösning är en dedikerad kundplacerad brandvägg från Cisco.
Läs mer här!

LAN-Switch som tjänst

Vi bygger nätverk, vi konfigurerar dem och ser till så att allting fungerar, t ex med skrivare, för användarna etc. Ta kontakt med oss om du vill veta mer!
Läs mer här!

Wi-Fi som tjänst

Wi-Fi är en teknik för trådlösa nätverk och ett annat namn för WLAN, Wireless Local Area Network. Vi fixar ert trådlösa nätverk och ser till så att det fungerar.
Läs mer här!