Referenser

 
Lotti Nilsson

Förskolan Maracas i Trelleborg

Förskolan Maracas i Trelleborg har bedrivit sin verksamhet i drygt ett år nu och hade oturen att få kontakt med en av Öretels konkurrenter som installerade bredband, Wi-Fi etc i förskolans lokaler. Ingenting har någonsin fungerat som det ska, förrän förskolan kom i kontakt med Öretel, tack vare fastighetsbolaget som äger förskolans lokaler. Öretel kom dit, tog bort den gamla installationen, installerade nytt och sedan dess har allt fungerat.
Vi frågade Lotti Nilsson som är huvudman på förskolan Maracas:

Vilken lösning har ni?

Vi har bredband via fiber med brandvägg och Wi-Fi.

Har Öretels lösning förbättrat verksamheten för er?

Ja, uppenbarligen eftersom ingenting fungerade förut. Öretel kom hit, tog bort det gamla som inte fungerade, kopplade in bredbandet, Wi-Fi för både oss och ett gästnät samt såg till att skrivare och allt annat fungerade.

Vad tycker ni om Öretels engagemang och service?

Lite svårt att svara på eftersom vi inte behövt dem sedan den dagen de kopplade in det hela. Men då var engagemanget å andra sidan mycket bra. Vi har inte behövt ringa service och support en enda gång.

Förskolan arbetar enligt en pedagogik som heter Reggio Emilia. Pedagogiken utgår från lyssnande, dokumentation och reflektion, liksom att se på olikhet som ett viktigt värde. Givetvis är barnen i centrum och det är mycket barnen som får styra verksamheten. Pedagogen bör helst inte ge färdiga svar på frågor, utan istället finnas med som stöd för barnet när det funderar på hur det kan lära sig förstå det som det funderar på. Skapande, observation och dokumentation har stor betydelse i verksamheten. Och det har givetvis ett fungerande wi-fi, med skrivare som fungerar och ett bredband som öppnar upp världen också!

 
Carina Nordgren

Bosses Gästvåningar

Bosses Gästvåningar är ett hemtrevligt och prisvärt vandrarhem i Malmö som erbjuder trivsamt möblerade rum och fullt utrustade företagslägenheter. Oavsett om du besöker Malmö som arbetare eller som nöjesresenär är Bosses Gästvåningar ett vandrarhem som erbjuder bra, billigt och bekvämt boende utan att göra avkall på vare sig bekvämlighet eller kvalitét.
Vi frågade Carina Nordgren på Bosses Gästvåningar:

Vilken lösning har ni?

Vi har bredband via fiber med brandvägg och Wi-Fi.

Har Öretels lösning förbättrat verksamheten för er?

Ja, absolut. Vi hade problem med bredbandstäckningen förut men Öretel kom med en lösning och nu har vi full täckning i alla rum inkl lägenheterna i trapporna bredvid. Vilket var precis vad vi ville ha och behövde.

Vad tycker ni om Öretels engagemang och service?

De små problem vi har haft efter installationen har Öretel kommit och löst omgående så vi har inget att klaga på. Allt, installation, indragning, igångkörning och support har fungerat mycket bra.
Som tur är finns det företag som klarar det vi inte klarar. Var man till sin sak så att säga. ☺

Vandrarhemmet ligger mycket centralt, endast 500 meter från Triangeln tågstation och bredvid Södervärns busstation vilket gör det mycket lätt att ta sig till, eller att ha som bas för en rundtur i Skåne eller till Köpenhamn.
I mer än tio år har Bosse Gästvåningar servat gäster, både privatpersoner och företagskunder med ett prisvärt och bekvämt tillfälligt boende. Målsättningen är att alla ska känna sig hemma fast de är borta!